Om Ti på topp Rogaland

Ti på topp Rogaland arrangeres av Rogaland Bedriftsidrettskrets. Vi har turer for alle, med varierende terreng, lengde og vanskelighetsgrad. Aktivitetsperioden varer fra 14. mai til 29. oktober 2023.


Lag
Du kan velge om du vil delta som individuell deltaker eller med et vennelag, familielag eller bedriftslag. Lagene kan bestå av 3-8 personer. En bedrift kan konkurrere med andre bedrifter, og ha mange forskjellige lag registrert.


Pris
Pris for å delta er kr 195 /person, som betales ved påmelding. Vi tilbyr også mulighet for at bedriftsavtaler med faktura. Velg "bedrift" i menyen.
Deltagerpremier
Deltakere som har gått minst 10 turer får mulighet til å bestille årets versjon av Ti på topp turkoppen. Prisen er ca kr 100 (selvkost) og vi inviterer til en hyggelig samling med utdeling. Premien er ikke inkludert i deltakeravgiften fordi erfaring har vist langt fra alle ønsker en premie - og de aller fleste ønsker deltakeravgiften så lav som mulig.


Registrere turer
På hver turmålsbeskrivelse finner du informasjon om hvor du finner innsjekkingspunktet for turen. Når du kommer til innsjekkingspunktet sjekker du inn via appen på telefonen. Da blir turen automatisk registrert og du får ett poeng. Dette er en digital løsning gjennom appen, så du vil ikke finne noen fysiske skilter med innsjekkingskode.  


Det kan være smart å laste ned turene i appen før du begynner å gå. Hvis telefonen din går tom for strøm kan du selvfølgelig registre turen likevel. Da logger du deg inn på min side på nettsiden vår, legger inn turmålet, og når du gikk turen (feltet deltakerkode lar du bare stå blankt). Så kan du sjekke inn!  


Litt om turene

Vi har turer i de fleste deler av Rogaland. Mål er å gi deg mulighet til å samle poeng både på hverdagsturer og dagsturer.


Det kan være smart å laste ned turene i appen før du begynner å gå.


Husk: All ferdsel skjer på eget ansvar.


Ti på topp er et landsdekkende turtilbud med 40 lokale konkurranser rundt om i Norge. Nedenfor finner du oversikten over alle områdene